Ενίσχυση με Σάντσες ο Λεβαδειακός (vid)

Gazzetta team
Ενίσχυση με Σάντσες ο Λεβαδειακός (vid)

bet365

Εξαιρετική κίνηση για τον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς να αποκτούν τον 27χρονο Αργεντίνο μέσο Ματίας Αριέλ Σάντσες.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, οι ομάδες έριξαν το βάρος στους ελεύθερους, ψάχνοντας για... λαβράκι μέχρι και τις 12 του μήνα που ολοκληρώνεται και περίοδος για όσους δεν έχουν σύλλογο. Μια από τις καλύτερες κινήσεις, αν και αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, έγινε από τον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς να αποκτούν τον 27χρονο Αργεντίνο μέσο Ματίας Αριέλ Σάντσες που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ Σαραντί. Το Gazzetta.gr σας είχε αναφέρει προ ημερών πως οι Βοιωτοί θα έκλειναν παίκτη στο κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Matías Ariel Sánchez. Ο Αργεντινός μέσος (κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Έχει γεννηθεί στις 18/8/1987 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις Racing Club και Estudiantes, στο MLS με τη φανέλα των Columbus Crew, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η Arsenal de Sarandí».

Παγκόσμιος πρωταθλητής U20

Το νέο απόκτημα του Λεβαδειακού έκανε γνωστό το όνομά του στην Εστουντιάντες, καθώς με τους... φοιτητές είχε 120 συμμετοχές και 2 τέρματα. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Ρασίνγκ Κλαμπ (38 συμμ., 1 γκολ) και την Κολόμπους Κρου του MLS (14 συμμ., 1 γκολ). Τελευταία ομάδα του, ήταν η Άρσεναλ Σαραντί στην οποία είχε 15 παρουσίες κι ένα γκολ. Όσον αφορά την Εθνική, αξίζει να αναφέρουμε πως έχει αγωνιστεί και κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2007, έχοντας ως συμπαίκτες τους τεράστιους Αγκουέρο, Ντι Μαρία και άλλα μεγάλα ονόματα της Αργεντινής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα