«Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης»

«Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης»

Gazzetta team
«Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης»

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για την μια φουρνιά των παιδιών στην Εθνική Ελπίδων που ήταν έξι χρόνια μαζί και ουσιαστικά τελειώνει.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον χθεσινό αποκλεισμό της Εθνικής Ελπίδων:
«Όχι δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Όλα εμπειρίες είναι… Ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν μια φουρνιά παιδιών, είμαστε έξι χρόνια μαζί και ουσιαστικά τελειώνει. Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης».

Για το τι έφταιξε:
«Ήμουν σε λίγα παιχνίδια με την ομάδα αυτή και αποδίδω τον αποκλεισμό στην απουσία κάποιων παικτών από την ομάδα σε κρίσιμα παιχνίδια. Έχουμε καταφέρει πολλά σαν ομάδα και με τον κόουτς, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Και αγωνιστικά και μη. Βέβαια υπάρχουν παιδιά. Έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες. Οπότε και αρκετοί παίκτες από την Ελπίδων να περάσουν στην Ανδρών και εκεί θα φτιαχτεί κάτι νέο και καλό».

Για την Εθνική ανδρών και το πρώτο της παιχνίδι -αυτό με την Ρουμανία:
«Η μετάβαση στην νέα ομάδα στην Ανδρών δεν είναι εύκολη. Ο προπονητής είχε μια εβδομάδα να περάσει τη φιλοσοφία του, πράγμα πολύ δύσκολο. Εγώ δεν είδα κάτι το λανθασμένο. Δούλεψε το παιχνίδι και έδειξε μεγάλη θέληση για να προσφέρει στην Εθνική».

Για την μεταγραφή του στη Μάιντς:
«Ήταν ένα μεγάλο βήμα. Στάθηκα λίγο άτυχος στα παιχνίδια. Μείναμε εκτός Ευρώπης και στο Κύπελλο ήμουν τραυματίαε. Μείναμε μόνο στα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκας».

 

Τελευταία Νέα