Τα τρία ερωτηματικά για Ατλέτικο

Τα τρία ερωτηματικά για Ατλέτικο

Δημήτρης Τομαράς
Τα τρία ερωτηματικά για Ατλέτικο

bet365

Η «ερυθρόλευκη» εβδομάδα πριν τα ματς με ΟΦΗ και Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε, με τον Μίτσελ να έχει τρία διλήμματα για την ενδεκάδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Ισπανός προπονητής... πονοκεφαλιάζει σχετικά με τρεις θέσεις για το βασικό σχήμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την μία εκ των τριών θέσεων στον άξονα, τον έναν ακραίο και το ποιόν θα ξεκινήσει ως βασικό φορ. Για το κέντρο ο Μίτσελ διχάζεται για το ποιόν εκ των Μιλιβόγιεβιτς και Ντινγκά θα ξεκινήσει ως αμυντικό χαφ. Σε μία κομβική θέση για το παιχνίδι.

Για τον αμυντικό μέσο πάντως υπάρχουν και οι επιλογές των Μανιάτη και Σιόβα. Για τις άλλες δύο θέσεις στο κέντρο το προβάδισμα το έχουν οι Κασάμι και Τσόρι Ντομίνγκες. Για το ένα εκ των δύο άκρων θα... μονομαχήσουν ο Ντουρμάζ με τον Φουστέρ ενώ στο άλλο θα βρεθεί ο Αφελάι. Εκτός των άλλων φυσικά υπάρχει και η γραμμή κρούσης.

Εκεί όπου ο Μίτσελ έχει τις επιλογές των Μήτρογλου, Διαμαντάκου και Μπενίτες. Ο Ισπανός προπονητής είχε την ευκαιρία να δει σε δράση με την Ελλάδα και τον Μήτρογλου αλλά και τον Διαμαντάκο. Ο Μητρογκόλ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στο παιχνίδι κόντρα στους Ρουμάνους ενώ ο Διαμαντάκος είχε διάθεση, κινητικότητα και μαχητικότητα. Η κατάσταση και η ετοιμότητα του Μήτρογλου είναι που βάζει σε δεύτερες σκέψεις το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Πιθανότητες για το αρχικό σχήμα έχει και ο Μπενίτες, που είχε θετικά δείγματα με την Εθνική της χώρας του. Φαβορί πάντως παραμένει ο Μήτρογλου, όπως και ο Ντουρμάζ για τα φτερά. Bέβαια ο Μίτσελ θα δει όλους τους παίκτες και στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας. Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο έως πολύ γνωστές: Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, Ομάρ δεξιά στην άμυνα, Μποτία και Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας και Μαζουάκου αριστερά.

Ο Κασάμι και ο Τσόρι Ντομίνγκες στο κέντρο και ο Αφελάι στο ένα εκ των δύο άκρων. Μέσα στα επόμενα 24ωρα πρόκειται να κριθούν και τα τρία... ερωτηματικά της ερυθρόλευκης ενδεκάδας για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ενώ είναι σαφές πως ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετές επιλογές και για τις άλλες θέσεις. Πρόκειται βέβαια για ένα ματς που είναι σημαντικό για τον Μίτσελ και τους παίκτες του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα