Ελλάδα-Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO

Ελλάδα-Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO

Μάκης Σταθάτος
Ελλάδα-Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO

bet365

Το ταξίδι για το Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας αρχίζει για την Εθνική Ομάδα με πρώτο εμπόδιο την Ρουμανία (21:45, ΝΕΡΙΤ/OTE SPORT1).

Την τέταρτη σερί συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2004, 2008 και 2012) αναζητά η Ελλάδα και η προσπάθεια της θα ξεκινήσει από την αναμέτρηση στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Ρουμανία, όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει το 4-3-3, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά, τους Ταχτσίδη, Σάμαρη, Κονέ στη μεσαία γραμμή και τους Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο, Μήτρογλου να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Μόρας, Κ. Παπαδόπουλος, Φορτούνης, Σαμαράς, Βύντρα, Γλύκος, Αθανασιάδης, Διαμαντάκος, Α. Παπαδόπουλος.

Ο Βίτορ Πιτούρκα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Την εστία των Ρουμάνων θα υπερασπιστεί ο Ταταρουσάνου, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Τάμας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Χόμπαν, Πιντίλι και πιο μπροστά τους οι Μαξίμ, Στάνκου, Κίπτσιου με τον Μαρικά στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της Ρουμανίας συμπληρώνουν οι Παντιλίμον, Λουνγκ, Λουκίν, Γκοιάν, Μότι, Γκρέκου, Τόρζε, Πρεπελίτα, Ενάκε, Μπουντέσκου, Ακίμ και Κεσέρου.

 

EURO Τελευταία Νέα