Στα... σκαριά και άλλη μεταγραφή για Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Στα... σκαριά και άλλη μεταγραφή για Λεβαδειακό

bet365

Στον Λεβαδειακό υπάρχουν σκέψεις και διεργασίες για μία κίνηση-έκπληξη, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr.

Ο Σοτέλο μπορεί να μην είναι τελικώς η τελευταία κίνηση των Βοιωτών για το φετινό τους ρόστερ. Πέραν της απόκτησης του Αργεντίνου περιφερειακού επιθετικού, για την οποία το Gazzetta.gr σας είχε προϊδεάσει αναφέροντας πως η ομάδα ψάχνονταν για παίκτη σε τέτοια θέση, ο Λεβαδειακός έχει στο πλάνο του και μία ακόμα προσθήκη. Φαίνεται πως την εξετάζει σοβαρά και πως... ψάχνεται για τα καλά. Επειδή πρόκειται για πολύ συγκεκριμένη περίπτωση από το εξωτερικό μπορεί να του βγει, μπορεί όμως και όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι άνθρωποι του συλλόγου που πάντα κοιτάζουν καλές ευκαιρίες από ελεύθερους παίκτες, έχουν εντοπίσει μία περίπτωση που μπορεί να αποδειχθεί μία κίνηση-έκπληξη. Πρόκειται για παίκτη του άξονα και ειδικότερα αμυντικό χαφ, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Τα νεότερα αναμένονται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία. Από τον Λεβαδειακό δεν προκύπτει κάτι προς το παρόν επ' αυτού όμως όπως φαίνεται υπάρχει ανοιχτό... παράθυρο για άλλη μία προσθήκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα