Ο ΠΑΟΚ 1-1 με τον Αιγινιακό στην «πρώτη» του Παπαδόπουλου!

Ο ΠΑΟΚ 1-1 με τον Αιγινιακό στην «πρώτη» του Παπαδόπουλου!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ 1-1 με τον Αιγινιακό στην «πρώτη» του Παπαδόπουλου!

bet365

Ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Παπαδόπουλου (έδειξε ανέτοιμος) αναδείχθηκε στην Κατερίνη ισόπαλος 1-1 με τον Αιγινιακό με τα γκολ που πέτυχαν οι Περέιρα και Ναουμτσέφσκι. Δύο δοκάρια είχε ο Δικέφαλος. Χρειάζεται χρόνο και ο Γκολάσα που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Με τους Περέιρα και Μάρτενς να κεντάνε στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό με τον Αιγινιακό ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Κατερίνη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης που χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του είδε τον Γκολάσα επηρεασμένο από τον τραυματισμό του, αλλά και τον Παπαδόπουλο να είναι μέσα στις περισσότερες φάσεις, αλλά να του λείπουν τα παιχνίδια. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Περέιρα ενώ είχαν και δύο δοκάρια, ενώ ισοφαρίστηκαν στο 61’ με τον Ναουμτσέφσκι, με τον Σκοπιανό να είχε και δοκάρι.
Σε σχηματισμό 4-4-2 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ιτάνζ, δεξνιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ποζατζίδης και Κατσικάς. Κεντρικά χαφ οι Σαββίδης και Τζανδάρης δεξιά ο Γκολάσα, αριστερά ο Μάρτενς και μπροστά οι Παπαδόπουλος και Περέιρα.

Οι Θεσσαλονικείς μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Περέιρα ύστερα από ασίστ του Μάρτενς ο Αργεντινός βρέθηκε απέναντι από τον Τόλιο και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη στιγμή στο 14ο λεπτό, Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουτσοσπύρος ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με δυνατή κεφαλιά αφού βρήκε στο δοκάρι κατέληξε στην αγκαλιά του Ιτάνζ.
Ο Φακούντο με γέμισμα στο 16’ βρήκε τον Παπαδόπουλο με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει κεφαλιά ψαράκι και τους αμυντικούς του Αιγινιακού πάνω στην γραμμή να διώχνουν σωτήρια.

Στο 35'είχαμε άλλη μια πολύ καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς και πάλι από στημένη μπάλα. Μετά από φάουλ του Μάρτενς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Στον δεύτερο ημίχρονο ο Αναστασιάδης ξεκίνησε το παιχνίδι με δύο αλλαγές. Ο Βίτορ στην θέση του Σκόνδρα με τον Ποζατζίδη να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας. Ενώ ο Τζιόλης στην θέση του Γκολάσα, με τον Ισραηλινό να είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό του κάτι που και στο φιλικό με τον Αιγινιακό.

Στο 55' ο ΠΑΟΚ δημιούργησε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Φακούντο να γυρίζει στην περιοχή του Αιγινιακού με τον Τζανδάρη να μην μπορεί να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 61’ στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Γιακούμη με τον Ναουμτσέφσκι. Ο Γιαζιτζόγλου με σέντρα από τα δεξιά κι αφού πέρασε η μπάλα από όλη την άμυνα του Δικεφάλου ο Σκοπιανός επιθετικός με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αιγινιακός μετά το γκολ πήρε τα πάνω του πιέζοντας την εστία του Γιακούμη για το γκολ της νίκη με βασικό εκφραστεί τον Ναουμτσέφσκι.
Στο 74' μετά από κεφαλιά του Κούστα ο Φαρμάκης έδιωξε, ενώ στο 86’ με προβολή του Κάκκο από κοντινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Αιγινιακός: Τόλιος (72’ Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (76’ Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο(71’ Ντος Σάντος), Πολύζος, Ζούρκος, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος(80’ Δερμητζόγλου), Πόποβιτς.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ(55’ Γιακουμής), Σκόνδρας(46’ Βίτορ), Ποζατζίδης (65 Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης(65’ Πούγγουρας, Τζανδάρης (65’ Πατράλης, Γκολάσα(46’ Τζιόλης), Παπαδόπουλος(60’ Κούστα), Περέιρα(72’ Κάκο), Μάρτενς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα