Ο Κόκε πληρώνει 710.000 ευρώ στον Άρη!

Ο Κόκε πληρώνει 710.000 ευρώ στον Άρη!

Gazzetta team
Ο Κόκε πληρώνει 710.000 ευρώ στον Άρη!

bet365

Ο Άρης δικαιώθηκε στο CAS για την υπόθεση του Σέρχιο Κόκε καθώς επιδικάστηκαν 710.000 ευρώ στην ομάδα με τον Ισπανό να καλείται να πληρώσει εντός 30 ημερών.

Ο Σέρχιο Κόκε ηττήθηκε δικαστικά από τον Άρη για τα χρήματα που οφείλει στους "κίτρινους", από την περίοδο που αποχώρησε για την Ντιναμό Χιούστον και εξαγόρασε το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Ο Ισπανός φορ προσέφυγε στο CAS που απέρριψε το αίτημα του και τον υποχρεώνει να καταβάλει στον Άρη το ποσό των 710.000 ευρώ εντός 30 ημερών.

Πάντως, η ΠΑΕ Αρης θα διαλυθεί και η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική και έτσι δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα. Ομως, επειδή η εταιρία νομικά ακόμα υφίσταται, οι νομικοί θα ψάξουν τρόπο είσπραξης πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση!

Για παράδειγμα υπάρχει και η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη και μπορεί να συμπεριλάβει τις 710.000 ευρώ στην εκκαθάριση, μειώνοντας έτσι το χρέος προς το Δημόσιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα