Ρόσενμπεργκ: «Αρρωστημένο μίσος στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ρόσενμπεργκ: «Αρρωστημένο μίσος στον Ολυμπιακό»

bet365

Για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο γήπεδο του Ολυμπιακού, μίλησε ο επιθετικός της Μάλμε Μάρκους Ρόσενμπεργκ, που έχει βρεθεί ξανά στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος με την φανέλα της Βέρντερ.

Όχι με τα καλύτερα λόγια, μιλάει για τον Ολυμπιακό ο επιθετικός της Μάλμε, Μάρκους Ρόσενμπεργκ: Σε δηλώσεις του για την πρώτη συμμετοχή της Μάλμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που είχε συναντήσει το 2007, όταν είχε βρεθεί ξανά αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» ως παίκτης της Βέρντερ Βρέμης.

«Ξέρουμε πως είναι δύσκολος αντίπαλος, αν και δεν έχουμε καλή εικόνα για αυτόν, αφού δεν έχουμε δει αρκετούς αγώνες του Ολυμπιακού. Επίσης, γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που θα έχει το γήπεδο. Υπάρχει πιο πολύ μίσος για τον αντίπαλο, παρά αγάπη για την ίδια την ομάδα στις κερκίδες. Είναι μία κατάσταση... αρρωστημένη. Έχω παίξει ξανά εκεί, σε ένα ματς «ζωής και θανάτου». Και χάσαμε, αφού ο αντίπαλος πήρε ενέργεια από τον φανατισμένο κόσμο».

Από 'κει και πέρα, μίλησε και για τις ελπίδες της Μάλμε, χαρακτήρισε καλή ομάδα την Ατλέτικο, φαβορί την Γιουβέντους και γενικότερα, δύσκολο και περίεργο τον όμιλο: «Είναι φανταστικό, κανείς δεν πίστευε πως μία ομάδα από την Σουηδία θα έμπαινε στους ομίλους. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, γιατί ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι. Υπάρχει το μεγάλο φαβορί, η Γιουβέντους, ενώ και η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή, παρόλο που έχασε κάποιες πολύτιμες μονάδες».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα