«Η Ρεάλ μου είπε να μην παίξω στον τελικό του Mundial»

Gazzetta team
«Η Ρεάλ μου είπε να μην παίξω στον τελικό του Mundial»

bet365

Ο Ανχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης του ζήτησε να μην παίξει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας . Τι αποκάλυψε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άρχισε τις αποκαλύψεις. Ο Ντι Μαρία τόνισε πως δεν είπε ποτέ πως ήθελε να φύγει από τη «Βασίλισσα» και δεν ξέρει πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδρίτη.

«Ακούσατε ποτέ από μένα να λέω πως θέλω να φύγω; Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος γνωρίζουν καλά τι συνέβη και με στήριξαν. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδρίτη. Με τον Πέρεθ, ποτέ δεν μιλούσαμε αρκετή ώρα μαζί. Ποτέ δεν ήταν κοντά όταν υπέγραφα τις ανανεώσεις, οπότε δεν έχω καμία σχέση μαζί του.

Μου ήρθε ένα έγγραφο από τη Μαδρίτη στις 11 το πρωί, λίγες ώρες πριν τον τελικό, και μου ζητούσαν να μην αγωνιστώ στον τελικό. Εκείνη την ώρα έβαζα πάγο στο πόδι για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι. Το πήρα και αμέσως το πέταξα.

Υπέφερα πολύ εκείνο το πρωί. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί. Στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο Μουντιάλ η ευκαιρία να παίξεις στον τελικό είναι μία. Πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να συμμετέχεις και σε δεύτερο. Το μήνυμα μου το έφερε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Γκροντόνα και μου είπε ότι αν ήθελα να παίξω, ας το έκανα. Δεν έπαιξα, αλλά δεν ήθελα να φύγω από την Εθνική σε μια τόσο σημαντική μέρα», ήταν τα λεγόμενα του Ντι Μαρία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα