Ο προπονητής της Μάλμε για Ολυμπιακό, Ατλέτικο, Γιουβέντους

Ο προπονητής της Μάλμε για Ολυμπιακό, Ατλέτικο, Γιουβέντους

bet365

Ο Αγκε Χαρέιντε χτυπά... καμπανάκι στα τρία φαβορί του ομίλου και μέσα από το gazzetta.gr τονίζει πως η Μάλμε είναι έτοιμη για ζημιές. «Εμπειρος ο Ολυμπιακός, αλλά...».

Μόνο... αουτσάιντερ δεν θεωρεί τη Μάλμε, ο προπονητής, Αγκε Χαρέιντε, ο οποίος μέσα από το gazzetta.gr τονίζει πως υπάρχουν δυο φαβορί, αλλά πιθανότατα και...εκπλήξεις. Τι λέιε για Ολυμπιακό, αλλά και τη μάχη της πρόκρισης.

Πήρατε μια απίστευτη πρόκριση, αν και ήσασταν το αουτσάιντερ. Αξιζε η Μάλμε να βρεθεί στους ομίλους;
«Με βάση την εικόνα του επαναληπτικού είμαι σίγουρος πως έτσι έπρεπε να γίνει. Ημασταν εξαιρετικοί, η ομάδα έβγαλε απίστευτη ενέργεια, είχε τρελό ρυθμό και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο μας. Η ταχύτητα, η δύναμη και ο ενθουσιασμός των παικτών μας έφεραν στους ομίλους».

Κληρωθήκατε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Ποιο ήταν το πρώτο σας σχόλιο;

«Πάμε για να πάρουμε την 3η θέση, δεν φοβόμαστε τίποτα. Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να διασκεδάσουμε τα ματς και να κάνουμε νίκες στην έδρα μας. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, αλλά και το δικό μας έργο δεν σταμάτησε κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Συνεχίζουμε…»

Ποια είναι η γνώμη σας για τα δυο φαβορί;
«Η Ατλέτικο είναι φιναλίστ, αν και είμαι σίγουρος πως φέτος θα είναι πιο δυνατή. Όταν δέσει περισσότερο θα δείξει περίπου την ίδια εικόνα με πέρσι. Αποτελεί πρόκληση για μας, στόχος όμως να της βάλουμε δύσκολα. Πιστεύω πάντως πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης.

Η Γιουβέντους είναι κλασική ιταλική ομάδα, πολύ δυνατή στα μετόπισθεν, αλλά με νέο προπονητή φέτος. Πέρσι, αποκλείστηκε σε έναν όμιλο που δεν το περίμενε κανείς. Τα βρήκε δύσκολα και με την Κοπεγχάγη. Είναι σίγουρα το δεύτερο φαβορί, αλλά μαζί της θα παλέψει ο Ολυμπιακός, αλλά και εμείς για την υπέρβαση.

Για τον Ολυμπιακό η άποψή σας;
«Είναι από τις πιο έμπειρες του ομίλου, αφού σχεδόν κάθε χρόνο έχει παρουσία στους ομίλους. Πέρσι, τα πήγε περίφημα, ήταν εξαιρετικός και στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα και στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ξέρω ότι φέτος έγιναν πολλές αλλαγές, αλλά έχει τον ίδιο προπονητή και μια καυτή έδρα. Είναι γρήγορη ομάδα, καλή στο κέντρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως μας φοβίζει. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε. Εμείς πρέπει να παλέψουμε στην έδρα μας για να τον κερδίσουμε, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

«Τελικός» για σας το δεύτερο ματς στη Σουηδία;
«Τελικός θα είναι η… πρεμιέρα. Σε κάθε ματς θα προσπαθούμε να δίνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε. Ναι, θέλουμε πολύ τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού αν τα καταφέρουμε θα βρεθούμε πιο κοντά στο 3ο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ»

Για τις άλλες τρεις ομάδες η Μάλμε είναι ο πιο αδύναμος κρίκος…
«Αυτό είναι καλό για μας. Μακάρι να μας υποτιμήσουν, αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο άνετοι και να τους αιφνιδιάσουμε. Εχουμε ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το δείξουμε στον όμιλο. Επαναλαμβάνω, δεν θα μπούμε μόνο να διασκεδάσουμε…»

Ποιος είναι ο παίκτης που μπορεί να… φοβίσει τους αντιπάλους;
«Ξέρουμε όλοι πως ο Ρόζενμπεργκ αποτελεί τον παίκτη που έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Ηρθε να μας βοηθήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει τον πρώτο λόγο… Ωστόσο, όπως είδατε με τη Σάλτσμπουργκ, η ομαδική δουλειά και ο ενθουσιασμός έφεραν την πρόκριση».

Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους μεγάλους;
«Τα δυο φαβορί δεν πρέπει να μας υποτιμήσουν, ούτε εμάς, αλλά ούτε και τον Ολυμπιακό. Πιστεύω στην 3η θέση, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Η Ατλέτικο έχει εξαιρετική ομάδα, η Γιουβέντους ένα μεγάλο όνομα, ο Ολυμπιακός εμπειρία, αλλά και μεις είμαστε ικανοί για τη ζημιά…»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα