Βασικoί με τις Εθνικές τους οι Ελαμπντελαουί και Γκαζαριάν (pic)

Βασικoί με τις Εθνικές τους οι Ελαμπντελαουί και Γκαζαριάν (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Βασικoί με τις Εθνικές τους οι Ελαμπντελαουί και Γκαζαριάν (pic)

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι στο βασικό σχήμα της Νορβηγίας για το φιλικό κόντρα στην Αγγλία ενώ στην αρχική ενδεκάδα των Αρμένιων για το ματς με την Λετονία ήταν ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Ο μπακ του Ολυμπιακού φορώντας το νούμερο 16 χρίστηκε βασικός για το φιλικό τεστ των Νορβηγών με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Με αυτόν τον τρόπο το τεχνικό τιμ της Εθνικής της χώρας του δείχνει το πόσο τον υπολογίζει. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι και ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει πολλά ο Μίτσελ και είναι σημαντικό για εκείνον να παίρνει και ματς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στο μεταξύ βασικός με την Αρμενία στο φιλικό με την Λετονία εκτός έδρας ήταν ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ένας ακόμα ερυθρόλευκος διεθνής. Σχετικά με τους παίκτες που παίζουν σε εκτός Ευρώπης Εθνικές ο Χόρχε Μπενίτες μπήκε ως αλλαγή στο τεστ της Παραγουής στην Αυστρία με αντίπαλο την ομάδα της Νασιονάλ. Ο επιθετικός των Πειραιωτών -που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ήταν αρκετά καλός- μπήκε ως αλλαγή στο 62' στην θέση του Νταβίντ Μεντιέτα. Η Παραγουάη επικράτησε με σκορ 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα