Με τους κορυφαίους στη Νιόν ο Μίτσελ

Με τους κορυφαίους στη Νιόν ο Μίτσελ

Gazzetta team
Με τους κορυφαίους στη Νιόν ο Μίτσελ

bet365

Στο 16ο Συνέδριο Προπονητών της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας θα δώσει το παρών ο Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ένας από αυτούς που θα βρεθούν στο Elite Club Coaches Forum της UEFA, την Τετάρτη και Πέμπτη (3-4/9), όπου κύριος εισηγητής θα είναι ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον.

Μαζί με τον Ισπανό προπονητή, το «παρών» θα δώσουν ακόμα 17 κόουτς και συγκεκριμένα, οι Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Γιοσεπ Γκουαρντιόλα (Μπάγερν Μονάχου), Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι), Γιούργκεν Κλοπ (Ντόρτμουντ), Ρόζερ Σμιντ (Λεβερκούζεν), Μανουέλ Πελεγκρίνι (Μάντσεστερ Σίτι), Φίλιπο Ιντσάγκι (Μίλαν), Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης), Λοράν Μπλαν (Παρί Σεν Ζερμέν), Γιανς Κέλερ (Σάλκε), Αντρέ Βίλας-Μπόας (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζόρζε Ζέσους (Μπενφίκα), Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους), Ουνάι Έμερι (Σεβίλλη), Νούνο Εσπίριτο Σάντο (Βαλένθια), Ράφα Μπενίτεθ (Νάπολι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα