Παντελίδης: «Περιμένω περισσότερα από εσάς»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης: «Περιμένω περισσότερα από εσάς»

bet365

Ο Παντελίδης δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος από την εικόνα του Λεβαδειακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κάτι που μετέφερε στους παίκτες του. Ψάχνει για ελεύθερο περιφερειακό επιθετικό ο σύλλογος.

Μιλώντας προς τους παίκτες του μετά το παιχνίδι με τους Αρκάδες ο Σάββας Παντελίδης τους διευκρίνισε ότι «προσωπικά δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος όταν χάνουμε, όση προσπάθεια και εάν κάνετε. Η ήττα είναι ήττα όπως και να το κάνουμε. Για ένα διάστημα πήγαμε καλά όμως στην συνέχεια δεν τα καταφέραμε όπως θα έπρεπε. Προσωπικά περιμένω περισσότερα από εσάς και ειδικά στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε. Θέλω πιο καλή εικόνα στην συνέχεια».

Πέραν των παρατηρήσεων και των επισημάνσεων που είχε να κάνει ο προπονητής του Λεβαδειακού τόνισε στους παίκτες του πως την Τετάρτη θα προχωρήσει σε ανάλυση των λαθών τους και θα τους αναφέρει το τι πρέπει να διορθώσουν για την συνέχεια. Ίσως υπάρξει και προβολή βίντεο. Στο μεταγραφικό σκέλος ο Λεβαδειακός αναζητά από το εξωτερικό έναν ελεύθερο περιφερειακό επιθετικό. Έχει εντοπίσει 5-6 περιπτώσεις, εκ των οποίων οι πιο πολλές όμως είναι ακριβές.

* Στο κομμάτι του γηπέδου οι άνθρωποι των Βοιωτών αισιοδοξούν ακόμα πως το επόμενο εντός έδρας ματς θα γίνει στην φυσική τους έδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα