Πρώτη με Εργοτέλη για Γκέντσογλου

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με Εργοτέλη για Γκέντσογλου

bet365

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Εργοτέλη πραγματοποίησε ο νοεαποκτηθείς Σάββας Γκέντσογλου. Ανέβασε ρυθμούς ο Μπαμ Μπαμ.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη αποτελεί ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες για 1+1 χρόνια. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (2/9) και την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, είχε τη δυναντότητα να γνωρίσει το νέο περιβάλλον και τους νέους συμπαίκτες του για να ακολουθήσει εν συνεχεία το πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Έτσι, θα μπορέσει σιγά-σιγά να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με τον Πλατανιά έχοντας ως... σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, ο Μάρκους Μπαμ Μπαμ ακολούθησε πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς. Τέλος, οι Κρητικοί θα συνεχίσουν τις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (3/9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα