Φιλικό με Απόλλωνα Καλαμαραιάς για Βέροια

Φιλικό με Απόλλωνα Καλαμαραιάς για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό με Απόλλωνα Καλαμαραιάς για Βέροια

bet365

Φιλικό παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη έκλεισε η Βέροια για το προσεχές Σάββατο (6/9) λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λίγκα, με τη Βέροια να κλείνει φιλικό παιχνίδι για το Σάββατο (6/9). Αντίπαλος θα είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, με την ώρα έναρξης του αγώνα να ορίζεται στις 19:00.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή επέστρεψε σήμερα στη βάση της από το Ηράκλειο, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, έπειτα από το 2 στα 2 και την παρουσία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που είναι το καλύτερο ξεκίνημα της «βασίλισσας του Βορρά» στα μεγάλα σαλόνια.

Τέλος, οι παίκτες του συλλόγου της Ημαθίας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από το απόγευμα της Τετάρτης (3/9 18:30), ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια και να πετύχουν από νωρίς τον στόχο τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα