Ελαμπντελαουί: «Ολυμπιακός, η πιο σωστή επιλογή για μένα»

Ελαμπντελαουί: «Ολυμπιακός, η πιο σωστή επιλογή για μένα»

Δημήτρης Τομαράς
Ελαμπντελαουί: «Ολυμπιακός, η πιο σωστή επιλογή για μένα»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στον νορβηγικό Τύπο για τον Ολυμπιακό, την ορθότητα της επιλογής του και τα κριτήριά της αλλά και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ιστοσελίδα Dagbladet μίλησε ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νορβηγίας. Αρχικά τόνισε ότι «ένας από τους κύριους λόγους που υπέγραψα για τον Ολυμπιακό ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αγωνιστώ σε αυτήν την διοργάνωση. Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησα το γερμανικό πρωτάθλημα.

Είχα προτάσεις και θα μπορούσα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μπουντεσλίγκα. Αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό. Ήταν η σωστότερη απόφαση που πήρα. Η καλύτερη δυνατή επιλογή και η πιο σωστή για μένα. Ειδικά από την στιγμή που είδα και διαπίστωσα πόσο πολύ ήθελε ο Ολυμπιακός να με κάνει μέλος της ομάδας του».

Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ και τις επισημάνσεις του προπονητή της Μάλμε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επισήμανε: «Στόχος μας είναι να περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε. Σίγουρα κάποιος πρέπει να τερματίσει τελευταίος στον όμιλο. Όμως σίγουρα αυτός δεν θα είναι ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα