Ενίσχυση με Κόμνο για Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Ενίσχυση με Κόμνο για Πανιώνιο

bet365

Τον 21χρονο αριστερό μπακ, Δημήτρη Κόμνο, που αγωνίζεται και στο κέντρο της άμυνας, θα αποκτήσει ο Πανιώνιος εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κοντά στην επόμενη μεταγραφή του φαίνεται πως είναι ο Πανιώνιος, καθώς οι «κυανέρυθροι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Δημήτρη Κόμνου. Ο 21χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και θα είναι η επιλογή των ανθρώπων του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, αφού δεν προχώρησε του Τάσου Αυλωνίτη.

Βέβαια, για να γίνει αυτό ο παίκτης θα πρέπει να μείνει ελέυθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που διεκδικεί μέσω της νομικής οδού. Άλλωστε, για τους ελεύθερους έχει δοθεί παράταση μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, με τον Ιστορικό να έχει χρόνο.

Το who is who

Ο Δημήτρης Κόμνος γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1993, αγωνίζεται με επιτυχία στη θέση του αριστερού μπακ, μπορεί να προσφέρει και ως κεντρικός αμυντικός και είναι παίκτης με δύναμη στο παιχνίδι του. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και τον Ιούλιο του 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» της Θεσσαλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα