Γιάννου: «Να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει» (vids)

Gazzetta team
Γιάννου: «Να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει» (vids)

bet365

Ο Απόστολος Γιάννου, MVP της 1ης αγωνιστικής της Superleague ΟΠΑΠ, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα του Πανιώνιου και το όνειρό του να παίξει στην εθνική Ελλάδας ή την Εθνική Αυστραλίας!

Αναλυτικά ο Απόστολος Γιάννου μίλησε στην ΟΠΑΠ TV

Για τη νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με δύο δικά του γκολ: «Ήταν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα, όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τελικά τα καταφέραμε»

Για τα οικονομικά προβλήματα του Πανιώνιου: «Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά. Το θέμα είναι ότι βλέπουμε βελτίωση από τη διοίκηση στα οικονομικά. Οι κύριοι Δάρρας και Ζαμάνης πάνε να… ρολάρουν την ομάδα. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε κι εμείς. Ξέραμε τα προβλήματα του Πανιώνιου, το θέμα είναι να τον βοηθήσουμε να τα ξεπεράσει και να φτάσει εκεί που αξίζει.»

Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Αυστραλία: «Στην Αυστραλία δίνουν βάση στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση επειδή υστερούν στην τεχνική. Η Ελλάδα τεχνικά και τακτικά βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Αυτή είναι η μόνη διαφορά.»

Για το αν σκέφτηκε να επιστρέψει στην Αυστραλία: «Όχι. Δεν το έχω σκεφτεί. Το ποδόσφαιρο είναι εδώ, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Ξέρω όμως ότι αν κάτι δεν πάει καλά μπορώ να γυρίσω πίσω…»

Για τους φίλους του στην Αυστραλία: «Για αυτούς όταν γυρίζω πίσω είναι σαν να βλέπουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν ασχολούνται πολύ με το ποδόσφαιρο. Ό,τι βλέπουν στη τηλεόραση κι ό,τι διαβάζουν στο Internet και χαίρονται νομίζω με αυτά που κάνω.»

Για το επόμενο βήμα: «Να μπω σε κάποια Εθνική. Είτε στην Αυστραλία, είτε στην Ελλάδα. Για μένα είναι το ίδιο. Και φυσικά να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει να είναι…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα