Τα εγκαίνια της Ξάνθης

Γιώργος Βροντάκης
Τα εγκαίνια της Ξάνθης

bet365

Πραγματοποιήθηκε το επίσημο opening στο περίπτερο της SKODA Ξάνθης στην Πλατεία Αντίκα με τη ξανθιώτικη ομάδα να γιορτάζει τα 25 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:
Τα επίσημα εγκαίνια του περιπτέρου της SKODA ΞΑΝΘΗ πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα. Ήταν ένα εορταστικό event για τα 25 χρόνια της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία που πραγματοποιήθηκε με λάμψη, επίσημες παρουσίες και όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Το επετειακό ποδοσφαιρικό εκδήλωση της ομάδας προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να ζήσει στιγμές του παρελθόντος μέσα από το αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό καθώς επίσης και να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους τους παίκτες, να τους ζητήσει αυτόγραφα αλλά και να προμηθευτεί φανέλες της ομάδας, επετειακά μπλουζάκια, μπλοκ σημειώσεων κ.ά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου και στην συνέχεια η συμβολική κορδέλα κόπηκε από το… παρελθόν, το… παρόν και το… μέλλον της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Οι Βερεντιάνο Μαρτσέλο, Γιώργος Μαρινάκης, Μάκης Τζάτζος «εκπροσωπώντας» τα πρώτα χρόνια της ομάδας στην κατηγορία, οι Κώστας Φλίσκας και Αντώνης Ράνος «εκπροσωπώντας» το παρόν και οι παίκτες της Κ-20 Ανέστης Δημητριάδης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος «εκπροσωπώντας» τo... μέλλον!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα