Ώρα... επιβράβευσης για Νάνο και Καρέλη

Ώρα... επιβράβευσης για Νάνο και Καρέλη

Gazzetta team
Ώρα... επιβράβευσης για Νάνο και Καρέλη

bet365

Αύξηση αποδοχών στους Καρέλη και Νάνο ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, ενώ «παίζει» και η επέκταση για τον Ισπανό, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Να αποκαταστήσεις μερικές από τις... μισθολογικές αδικίες, θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, που ετοιμάζεται να κάνει αύξηση αποδοχών στους Νάνο και Καρέλη. Αμφότεροι ανήκουν στον βασικό κορμό του «τριφυλλιού», με πολύ καλή και πρωταγωνιστική παρουσία, κάτι που δεν αντικατοπτρίζεται στις ετήσιες αποδοχές τους. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», οι πράσινοι αναμένεται να αλλάξουν τους όρους, όσο επιτρέπει, βέβαια, η στενή οικονομική πολιτική της εποχής.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Ισπανού, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2016. Επίσης, Νάνο και Καρέλης δεν είναι οι μόνοι που θα πάρουν αύξηση, απλά οι δύο με τους οποίους θα γίνει η αρχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα