Γκρανέρο: «Παίξαμε σωστά και έξυπνα»

Γκρανέρο: «Παίξαμε σωστά και έξυπνα»

Νίκος Τσιώκος
Γκρανέρο: «Παίξαμε σωστά και έξυπνα»

bet365

Ο Χοσέ Γκρανέρο τόνισε πως η Βέροια ήταν ανταγωνιστική, έπαιξε σωστά και έξυπνα στο Γεντί Κουλέ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του και στα 90 λεπτά του αγώνα στο Γεντί Κουλέ στάθηκε ο Χοσέ Γκρανέρο στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική, έπαιξε σωστά και έξυπνα για να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας μαζί με τον Ατρόμητο.

«Γνωρίζαμε ότι ερχόμασταν να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα και ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Παρ' όλα αυτά, η Βέροια ήταν ανταγωνιστική, ήξερε πως να παίξει έξυπνα και καλά. Θεωρώ ότι σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού έπαιξε σωστά και ανταγωνιστικά, φάνηκε η καλή δουλειά της ομάδας μου.

Είχε να κάνει με την συγκέντρωση που δείξαμε και στα 90 λεπτά. Εμείς γνωρίζαμε τι θα κάναμε ανά πάσα στιγμή μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ και ξέραμε ότι κάθε μπάλα που δεν θα τελείωνε ο ΟΦΗ, εμείς θα είχαμε την ευκαιρία να βγούμε στην αντεπίθεση. Είδαμε πράγματα που τα περιμέναμε από τον ΟΦΗ.

Είχαμε επισημάνει στο ημίχρονο ότι αν φεύγαμε έστω ένα λεπτό από το παιχνίδι, θα το πληρώναμε. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν σωστά στην αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου μας. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής, που δείχνει να έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα