Παίρνει Μορένο ο Παναιτωλικός! (vid)

Gazzetta team
Παίρνει Μορένο ο Παναιτωλικός! (vid)

bet365

Στον Παναιτωλικό έκριναν ότι ήθελαν έναν ακόμη επιθετικό κι έτσι στο φινάλε των μεταγραφών συμφώνησαν με τον Έρικ Μορένο, που θα πάει στο Αγρίνιο με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα!

Ο 22χρονος Κολομβιανός φορ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Agrinio Sports αναμένεται άμεσα στο Αγρίνιο, με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να κάνουν το απόγευμα της Δευτέρας... αγώνα δρόμου για να προλάβουν τις προθεσμίες της ΕΠΟ. Ο Μορένο άρχισε την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Περέιρα το 2009 (8 συμμετοχές) και από το 2010 έως το 2013 έπαιξε στη Μιλονάριος (78 αγώνες – 18 γκολ). Την προηγούμενη σεζόν τον απέκτησε η Μπράγκα με την οποία αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια, σκοράροντας 2 φορές, ενώ είχε μία συμμετοχή και ένα γκολ στη Μπράγκα Β.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα