Φιλικό Παναιτωλικού με Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό Παναιτωλικού με Κέρκυρα

bet365

Φιλικό με την Κέρκυρα στο Αγρίνιο φέρεται ότι θα κλείσει ο Παναιτωλικός ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η Εθνική ομάδα... μπαίνει στο EURO 2016 την ερχόμενη Κυριακή και όλες οι ομάδες θέλουν να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς στη διακοπή του πρωταθλήματος. Το ίδιο επιθυμούν και στον Παναιτωλικό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητούν αντίπαλο.

Έτσι, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα agrinio-sports.gr, οι Αγρινιώτες θα υποδεχτούν την Κέρκυρα με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής την 6η Σεπτεμβρίου, δηλαδή το προσεχές Σάββατο. Μάλιστα, τονίζεται ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι η επικρατέστερη και πως αναμένεται να οριστεί, όπως και η ώρα έναρξης.

Από εκεί και πέρα, στο προαναφερθέν δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τις δοκιμές των Μπεχαράνο, Φωτάκη, Βιγιαφάνιες, ώστε ο Μάκης Χάβος να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα