Τερεζόπουλος: «Αυτές οι ήττες κάνουν μόνο καλό»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Αυτές οι ήττες κάνουν μόνο καλό»

bet365

Ο Πανιώνιος έχασε στις καθυστερήσεις από τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρη Τερεζόπουλος θεωρεί πως αυτή η ήττα μπορεί να κάνει μόνο καλό στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Υπάρχει επίδραση στην ομάδα μετά από αυτή την ήττα. Μετά το υπέρ μας 1-0, υπήρχε ενθουσιασμός και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το σκορ. Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι, είχαμε καλό ρυθμό. Η ομάδα του Πανιωνίου θα έχει αυτή τη λογική σε κάθε παιχνίδι και αυτό εξαρτάται από εμάς.

Η ανατροπή από τον Παναθηναϊκό ήρθε στις καθυστερήσεις. Αυτές οι ήττες κάνουν μόνο καλό σε όλους. Τη συγκεκριμένη την αναλαμβάνω καθαρά εγώ.

Ο Κολοβός είναι μια τεράστια προσθήκη για εμάς και χθες μας βοήθησε όσο μπορούσε. Κόστισε στον ίδιο και την ομάδα το ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Τασούλης πρέπει να έχει σταθερότητα, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θέλει πολύ δουλειά.

Δεν ήταν «φρέσκος» ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, όμως μ’ αρέσει ότι έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και ταυτότητα. Μην συγκρίνουμε, πάντως, τον περσινό με τον φετινό είναι νωρίς ακόμα.

Αναζητούμε έναν επιθετικό και θα είναι πιθανότατα ελεύθερος, επίσημα πάντως ακόμα δεν έχει βγει κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα