Μικρό... παράθυρο για αμυντικό στον Ολυμπιακό

Μικρό... παράθυρο για αμυντικό στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Μικρό... παράθυρο για αμυντικό στον Ολυμπιακό

bet365

Ανοιχτό είναι το θέμα του μπακ στον Ολυμπιακό. Αν και δεν υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες ίσως υπάρξει κίνηση την τελευταία στιγμή. Προεδρικές «ντόπες» σε Μήτρογλου.

Παρότι όλα δείχνουν πως ο Μιλιβόγιεβιτς θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού για φέτος υπάρχει ακόμα ένα μικρό... παράθυρο για τον αριστερό μπακ. Σαφέστατα και είναι πολύ δύσκολο ειδικά λόγω των χρονικών περιθωρίων που έχουν στενέψει για τα καλά, όμως υπάρχουν ακόμα κάποιες (μικρές) πιθανότητες να κλείσει και ένας ακόμα αριστεροπόδαρος αμυντικός (είτε από Ευρώπη είτε από Ελλάδα όπως ο Γιαννούλης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κλείσει). Εφόσον δεν καταστεί εφικτό να συμβεί αυτό οι Πειραιώτες θα μείνουν ως έχουν.

Δηλαδή με τους Μαζουάκου και Αμπιντάλ για αριστερά αλλά και την επιλογή του Μπονγκ. Ως προς τον Μήτρογλου, ο οποίος ως γνωστόν είχε συνάντηση την Κυριακή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η συνομιλία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να καλωσορίζει στην ομάδα (για άλλη μία φορά). «Κάνε αυτό που ξέρεις και μπορείς και εμείς είμαστε εδώ για σένα», ήταν το... μήνυμα του προέδρου των Πειραιωτών στον Μητρογκόλ, θέλοντας έτσι να του ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία αλλά και να του δείξει πόσο πολύ τον πιστεύει.

* Οι Ισπανοί επανέφεραν το θέμα Ζόνας για τον Ολυμπιακό με δεδομένο πως μπορεί να αργήσει και άλλο η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Θεωρούν πιθανή νέα και άμεσα... εμπλοκή των ερυθρόλευκων με τον Βραζιλιάνο που ίσως μείνει ελεύθερος την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα