Λίγες πιθανότητες για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Λίγες πιθανότητες για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Λίγες πιθανότητες για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

bet365

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η απόκτηση επιθετικού φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως η μόνη περίπτωση να αποκτηθεί κάποιος επιθετικός ήταν εφόσον έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιος που να κάνει την διαφορά στα μάτια του τεχνικού του «τριφυλλιού» και έτσι πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή, με δεδομένο πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας.

Βέβαια, θα υπάρχουν και οι 15 έξτρα μέρες ώστε να αποκτήσουν οι ομάδες κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να έρθει κάποιος που θα χρειάζεται τέσσερις με πέντε εβδομάδες για να είναι έτοιμος. Έτσι, η μόνη περίπτωση να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα είναι μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα