Κυριακίδης: «Να φτιάξουμε ψυχολογία»

Νίκος Τσιώκος
Κυριακίδης: «Να φτιάξουμε ψυχολογία»

bet365

Ο Δημήτρης Κυριακίδης είχε πολλή δουλειά στο ματς με την Κέρκυρα και τόνισε πως στη Ξάνθη θα πρέπει να φτιάξουν πρώτα την ψυχολογία τους. Λισγάρας: «Υπάρχει αισιοδοξία».

Στο γεγονός ότι η Ξάνθη δεν κέρδισε, αλλά ούτε και έχασε, κάτι που ήταν πολύ πιθανό, στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ο γκολκίπερ της Σκόντα τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν πρώτα στην ψυχολογία της ομάδας.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν χάσαμε κιόλας. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε κάποια πράγματα που μας είπε ο προπονητής, προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας βγήκε. Θα δουλέψουμε στη διακοπή και θα παρουσιαστούμε με καλύτερο πρόσωπο.

Πολλά πρέπει να διορθώσουμε και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Δε χρειάζεται να σκύβουμε το κεφάλι και πρέπει να δουλέψουμε. Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το έχουμε χάσει, αλλά και να το έχουμε κερδίσει. Σε αυτά τα ματς πρέπει να κερδίζουμε. Δυστυχώς αυτοί οι βαθμοί πρέπει να είναι τρεις και όχι ένας γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο», ήταν τα λόγια του.

Λισγάρας: «Υπάρχει αισιοδοξία»

Από τη μεριά του, ο Χρήστος Λισγάρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα πάντα θα βελτιωθούν. «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, το παλέψαμε, κάναμε ευκαιρίες, έχουμε τη διακοπή μπροστά μας και θα πάνε όλα καλά. Δεν μπορώ να πω γιατί, τα πράγματα έτσι έχουν, ξέρουμε τη δουλειά μας, έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε.

Δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε τη νίκη, μπροστά στον κόσμο μας και όλα καλά θα πάνε. Είμαστε στεναχωρημένοι, θέλουμε πάντα τη νίκη, συνεχίζουμε όμως. Όλα θα πάνε καλά και θα βελτιωθούνε. Υπάρχει αισιοδοξία γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα», ανέφερε ο 28χρονος στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα