Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μανιάτης!

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μανιάτης!

Δημήτρης Τομαράς
Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μανιάτης!

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης θα λείψει από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα δώσει μάχη με τον χρόνο για την Ατλέτικο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και θα λείψει για 2 με 3 εβδομάδες. Έτσι θα γίνει αγώνας δρόμου μήπως μπορέσει και προλάβει το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Ντινγκά από την άλλη έχει πάθει ελαφριά διάσειση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες. Θα παρακολουθείται διαρκώς και κατόπιν τούτου θα κριθεί το πότε θα γυρίσει. Ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει μία ελαφριά κάκωση στο γόνατο και θα προφυλαχθεί από τους γιατρούς για 1-2 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα