Αυτό ναι, ήταν κεφαλοκλείδωμα…

Αυτό ναι, ήταν κεφαλοκλείδωμα…

Αυτό ναι, ήταν κεφαλοκλείδωμα…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την πρώτη-και γρήγορη-φετινή απώλεια του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

Από χθες είχα εξηγήσει αναλυτικά γιατί θεωρούσα μεγάλη παγίδα το παιχνίδι του Αγρινίου για τον Ολυμπιακό. Τελικά, δεν την απέφυγε.

Πρώτα πρώτα γιατί ο ίδιος πέταξε ένα ημίχρονο με μία προβληματική εμφάνιση, αλλά και μία σειρά μεγάλων ευκαιριών να κάνει στο (πράγματι καλύτερό του) β΄ημίχρονο και το 0-2 μετά το 0-1.

Από εκεί ξεκινάμε. Από την εικόνα του στο μισό παιχνίδι κι από την αδυναμία εκμετάλλευσης των καλών φάσεων που έκανε. Κι επειδή η μπάλα τιμωρεί, ένα κόρνερ ήταν αρκετό για να έρθει το 1-1, στη μοναδική ευκαιρία του Παναιτωλικού από το 16’ ως το 79’...

Στη συνέχεια είναι τα άλλα πράγματα. Είναι οι συγκυρίες, που τον έφεραν να μένει με 10 παίκτες επί σχεδόν 20 λεπτά, με τους διαδοχικούς τραυματισμούς δύο κεντρικών μέσων, σε συνδυασμό με τις γρήγορες αλλαγές των Κασάμι και Μπουχαλάκη.

Η διαιτησία; Συμβιβαστική.

Να δίνω κίτρινες, αλλά όχι όταν έχει ο παίκτης του Παναιτωλικού κι άλλη κίτρινη.

Να δίνω (σχεδόν) όλα τα φάουλ (που γίνονται)-κι ήταν πάρα πολλά και σκληρά, ενίοτε και με βάναυσα χτυπήματα…-αλλά εκεί που κάνει τζιζ, μέσα στην περιοχή, να κοιτάζω ψηλά τον ουρανό.

Κι εντάξει, το κεφαλοκλείδωμα στον Κασάμι (φαντάζομαι πως ο Γιάννης Αναστασίου θα κατάλαβε τι σημαίνει κεφαλοκλείδωμα, καθώς ως τέτοιο είχε χαρακτηρίσει το τράβηγμα του στόπερ του Λεβαδειακού στον Μπεργκ…). Μπορεί ο Παππάς να μην το είδε. Μέσα στην αναμπουμπούλα μίας εκτέλεσης ενός στημένου, ίσως να μην τα δεις και όλα. Εγώ εδώ πάω πάσο.

Αλλά το διπλό (!) πέναλτι που έγινε πάνω στον Μαζουακού, με δύο αμυνόμενους να τον σπρώχνουν, ο ένας από πίσω κι ο άλλος από πλάγια, δεν μπορεί να μην το είδε. Αν δεν το είδε, υπέπεσε σε ένα πολύ σημαντικό λάθος. Αν το είδε, τι σκέφθηκε και δεν το έδωσε; Στο μυαλό του δεν μπορεί να είμαι, αλλά κάτι έχω υπόψη μου, αν θυμηθώ την (παρόμοια με την χθεσινή) διαιτησία του και στα δύο τελευταια παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 για το κύπελλο και Αστέρας-Ολυμπιακός 2-1 για το πρωτάθλημα…

Ο Μίτσελ κι οι παίκτες, όμως, ας αφοσιωθούν στη δουλειά τους-γιατί χρειάζεται πραγματικά πολλή δουλειά η ομάδα. Κι η Ατλέτικο έρχεται σε 16 ημέρες από σήμερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.