Διάσειση ο Ντινγκά, διάστρεμμα ο Μανιάτης!

Δημήτρης Τομαράς
Διάσειση ο Ντινγκά, διάστρεμμα ο Μανιάτης!

bet365

Ο Ντελβίν Ντινγκά πήγε στο νοσοκομείο του Αγρινίου με διάσειση και ενώ έχει χτυπήσει και το πόδι του. Βαρύ διάστρεμμα ο Γιάννης Μανιάτης.

Οι απώλειες για τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν είναι και λίγες. Όπως έγινε γνωστό ο Ντινγκά που μετά από σύγκρουσή του με αντίπαλο στο παιχνίδι χτύπησε στο κεφάλι και το πόδι του έχει πάθει διάσειση. Πήγε μάλιστα στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις απαιτούμενες εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες. Από εκεί και πέρα ο Μανιάτης έχει πάθει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βαρύ διάστρεμμα και ενώ θα κάνει εξετάσεις την Κυριακή στην Αθήνα (σ.σ. πιθανότατα το πρωί). Επίσης με τραυματισμό έφυγε από το γήπεδο και ο Τσόρι Ντομίνγκες, που και αυτός θα κάνει εξετάσεις την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα