Θεοδωρίδης: «Δοξάζω τον Θεό που παίζω ξανά»!

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Δοξάζω τον Θεό που παίζω ξανά»!

bet365

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε για την μεγάλη επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για την δική του μεγάλη επιστροφή στην δράση μετά από πέντε μήνες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Νοva:

«Είμαστε μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι, αλλά η ποιότητα υπάρχει. Όταν βάζουμε και δύναμη μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα» τόνισε ο Γιωρίκας και πρόσθεσε: «Όταν βρεθούμε περισσότερο στο γήπεδο θα είμαστε πιο καλοί. Σε σχέση με πέρσι παίζουν 2-3 παίκτες. Η φιλοσοφία παραμένει όμως ίδια. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Την πρώτη αγωνιστική δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όμως σήμερα δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα και ότι μπορούμε»

Ποιος είναι ο στόχος του Παναιτωλικού: «Πρώτος στόχος να σωθούμε. Αν έρθει η σωτηρία νωρίτερα τότε θα ζητήσουμε και το βήμα παραπάνω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και εντός και εκτός έδρας και μακάρι να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Για την δική του επιστροφή: «Δοξάζω τον Θεό που έπαιξα μετά από πέντε μήνες. Πολύ δύσκολο αυτό που έγινε με μένα. Μακάρι να μην το ξαναπάθει άλλος παίκτης τέτοιο τραυματισμό. Αισθάνομαι ευλογημένος που γύρισα μετά από τόσο καιρό. Εμένα προσωπικά με ανεβάζει και ο κόσμος εδώ στο Αγρίνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα