«Πονοκέφαλος» και για Μανιάτη

«Πονοκέφαλος» και για Μανιάτη

Νίκος Ρόλλας
«Πονοκέφαλος» και για Μανιάτη

bet365

Μετά την περίπτωση του Νίκου Καράμπελα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάθεται σε αναμμένα… κάρβουνα και για τον Γιάννη Μανιάτη.

Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει η θητεία του Κλαούντιο Ρανιέρι στο πάγκο της Εθνικής ομάδας. Τουλάχιστον όσον αφορά το ιατρικό δελτίο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αρχικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συμπεριλάβει στην 24άδα τον Δημήτρη Σιόβα, τον οποίο αναγκάστηκε να αφήσει εκτός, καθώς ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Το Σάββατο ήρθε το νέο… χτύπημα με τον τραυματισμό του Νίκου Καράμπελα στο παιχνίδι της Λεβάντε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Κάτι που ανάγκασε τον Ιταλό προπονητή να τον αντικαταστήσει με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που δεν ήταν στις αρχικές του επιλογές.

Οι κακοτυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί… Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Γιάννης Μανιάτης τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, έγινε αναγκαστική αλλαγή και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το παρών στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Άρα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα πρέπει να ψάξει για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό όλων είναι ένα εκ των Κατσουράνη ή Τζιόλη που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά δεν ήταν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιταλός.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη…

 

Τελευταία Νέα