Διπλά... πρόκρισης για Παναιγιάλειο και Τύρναβο!

Νίκος Μαρούδας
Διπλά... πρόκρισης για Παναιγιάλειο και Τύρναβο!

bet365

Με το ίδιο σκορ έφυγαν από τις έδρες της Ερμιονίδας και του Πιερικού, Παναιγιάλειος και Τύρναβος, που με τις νίκες τους με 1-0 έκαναν ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δύο διπλά είχαμε στα πρώτα ματς του Σαββάτου για το Κύπελλο Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο Παναιγιάλειος επικράτησε εκτός έδρας της Ερμιονίδας με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 59' ο Ιωάννου με κεφαλιά, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 80' να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά το σουτ του Τζάνη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σταυριανού.

Οι συνθέσεις

Ένωση Ερμιονίδας (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης (70' Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς, Στοϊμίροβιτς, Καραδέμητρος (60' Bλαχόπουλος).

Παναιγάλειος (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής (46' Σταμόγιαννος), Κοιλιάρας (67' Πόνσε), Μπούνας (82' Μπουρλάκης), Ατματσίδης, Κατσικοκέρης.

Διπλό και ο Τύρναβος

Και η ομάδα του Τύρναβου κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Κατερίνη, καθώς επικράτησε με το ίδιο σκορ του Πιερικού και έκανε με τη σειρά του το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν ο Τσουκαλάς, που μετά από λάθος του Παπατολίκα στην άμυνα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι έμεινε αυτό το 1-0 και πλέον καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στον επαναληπτικό...

Οι συνθέσεις

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Μπουζούκης (68' Παλιάτσος), Ελιομάρ, Κατσιαμήτας (46' Γιαννούλης), Μανίκας, Μυστακίδης (82' Νικολίτσης)

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Ντατίδης, Γεωργίου (72' Σαμαράς), Ποκόνγκ, Τσούκαλος (58' Σκαθαρούδης), Σολφερίνο(76' Ότα).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα