«Πρώτη» για Ντουρμάζ με Παναιτωλικό

«Πρώτη» για Ντουρμάζ με Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
«Πρώτη» για Ντουρμάζ με Παναιτωλικό

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αφού μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού χρίστηκε βασικός από τον Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Η ενδεκάδα των Πειραιωτών για το ματς του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό είναι η εξής: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Ντινγκά, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ και Διαμαντάκος. Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερό ο Μαζουάκου, τα δύο στόπερ οι Μποτία και Αμπιντάλ, στον άξονα οι Μανιάτης και Ντινγκά και επιτελικός χαφ ο Ντομίνγκες. Στα δύο άκρα θα ξεκινήσουν ως βασικοί ο Ντοσεβί και ο Ντουρμάζ στην πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα και φορ θα είναι ο Διαμαντάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα