Βράβευση για Ολυμπιακό και ευχές για την Ευρώπη

Βράβευση για Ολυμπιακό και ευχές για την Ευρώπη

Δημήτρης Τομαράς
Βράβευση για Ολυμπιακό και ευχές για την Ευρώπη

bet365

Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με τους ανθρώπους του να γίνονται αποδέκτες ευχών για μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ειδική εκδήλωση όπου έκανε παρουσίαση παικτών, προπονητή και φανέλας ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο event, με τον πρόεδρο της ομάδας του Παναιτωλίου, Λουκά Καλαμπόκη, να τον καλωσορίζει και να του εύχεται τα καλύτερα. Στην συνέχεια παρέδωσε αναμνηστικό λάβαρο στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος με την σειρά του έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την οργάνωση που βρήκε και το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο. Ο κ. Θεοδωρίδης μάλιστα ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο ενώ με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου είχαν και κατ' ιδίαν συνομιλία στην οποία συζητήθηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ομάδων. Επίσης ο Σάββας Θεοδωρίδης -που μίλησε και με μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ήταν στην εκδήλωση- δέχθηκε πολλές ευχές για μία όσο το δυνατόν πιο καλή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη φέτος.

* Η φωτογραφία είναι από το Sportait.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα