Νέα ερυθρόλευκη κρούση για Ντιόπ

Δημήτρης Τομαράς
Νέα ερυθρόλευκη κρούση για Ντιόπ

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του για τον Πάπε Ντιόπ κάνοντας, σύμφωνα με ισπανικές πηγές, νέα βελτιωμένη προσφορά στην Λεβάντε.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Μίτσελ, που πρόσφατα έκανε και δηλώσεις για αυτόν στην Marca. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις της Λεβάντε για τον παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη με βάση νεότερη ενημέρωση από την Ισπανία επανήλθαν με νέα προσφορά προς τον σύλλογό του. Μία πρόταση η οποία είναι πάνω από 2 εκατ. ευρώ και πλέον αρκετά κοντά σε αυτά που αξιώνουν οι Ισπανοί για τον Πάπε Ντιόπ (σ.σ. που ξεκίνησαν από τα 3,5 εκατ. ευρώ και δεν πέφτουν κάτω από 3 εκατ. ευρώ). Πλέον οι προσεχείς ώρες θα αναδείξουν το κατά πόσον οι προσπάθειες των πρωταθλητών Ελλάδας για να κλείσουν τον Ντιόπ στεφθούν με επιτυχία ή όχι. Οι Ισπανοί πάντως τονίζουν πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν ελπίδες να κλείσουν τον παίκτη, που έμεινε εκτός αποστολής για το ματς πρωταθλήματος με την Μπιλμπάο.

* Στο... μέτωπο του Κώστα Μήτρογλου εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά (σ.σ. για άλλη μία φορά) ο παίκτης θα κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό, ερχόμενος λίαν συντόμως στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα