Στην Ουνιόν Σεν Ζιλούς ο Αποστολόπουλος

Στην Ουνιόν Σεν Ζιλούς ο Αποστολόπουλος

Νίκος Ρόλλας
Στην Ουνιόν Σεν Ζιλούς ο Αποστολόπουλος

bet365

Ο νεαρός επιθετικός θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο στην 3η κατηγορία του Βελγίου.

Στην Ουνιόν Σεν Ζιλούς θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ο 21χρονος επιθετικός δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου και από τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν να του βρουν ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός…

Ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα η αναζήτηση ομάδας να επεκταθεί και στο εξωτερικό με τον Βελγικό σύλλογο να τον κάνει δικό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το «τριφύλλι» να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης…

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νεαρός άσος αποχαιρέτησε τους «πράσινους» με το παρακάτω μήνυμα που ανέβασε στο Facebook.

«Έπειτα από έντεκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα που με μεγάλωσε και με ανέδειξε και από μικρό παιδί με έκανε επαγγελματία ποδοσφαιριστή ήρθε ο καιρός οι δρόμοι μας να χωριστούνε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου (προπονητές, συμπαίκτες, διοίκηση, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές και φιλάθλους) τους εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή τους με υγεία πάνω από όλα!

Καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό μας με πολλές επιτυχίες και τίτλους και να ξαναδούμε την ομάδα το συντομότερο δυνατό εκεί που πραγματικά της αρμόζει να βρίσκεται. Εις το επανειδείν!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα