Επιστρέφει στην Μπρόντμπι ο Άγκερ

Gazzetta team
Επιστρέφει στην Μπρόντμπι ο Άγκερ

bet365

Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει ο Άγκερ, που αποφάσισε να αφήσει την Λίβερπουλ, στην οποία τόνισε πως δεν πάει πουθενά, εκτός από την Μπρόντμπι!

Έτοιμος να επιστρέψει στην Μπρόντμπι είναι ο Άγκερ, με αυτή του την απόφαση να δημιουργεί μεγάλη εντύπωση. Ο... υπαρχηγός της Λίβερπουλ, αποφάσισε πως θέλει να αφήσει τους «ρεντς» μιας και η θέση του ήταν δύσκολη, ειδικά μετά και και την απόκτηση του Λόβρεν. Παρόλα αυτά, ενώ κατά καιρούς έχει απασχολήσει μεγάλους συλλόγους, ενώ νωρίτερα το καλοκαίρι είχε βρεθεί μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα, αυτός αποφάσισε να επιστρέψει... σπίτι του!

Αυτό, βέβαια, δεν βολεύει καθόλου τους δευεραθλητές Αγγλίας, αφού περίμενε μία πρόταση κοντά στα 12 με 15 εκατ ευρώ, όμως η Μπρόντμπι έχει ως... ταβάνι τα 5. Παρόλα αυτά, λόγω και της μεγάλης συνεισφοράς του παίκτη όλα αυτά τα χρόνια, η Λίβερπουλ δείχνει έτοιμη να βάλει στην άκρη το... συμφέρον και να δώσει τον παίκτη, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες. Ο Άγκερ, βρίσκεται στους «ρεντς» από το 2006 και παρά τους πολλούς του τραυματισμούς, μετράει 232 συμμετοχές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα