Έτοιμος για sold out και Ολυμπιακό ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για sold out και Ολυμπιακό ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που οι Αγρινιώτες περιμένουν sold out, καθώς έχουν μείνει λίγα εισιτήρια.

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (30/8 21:30). Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδια κατοχής μπάλας και έμφαση στις στατικές φάσεις. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Μπεχαράνο, όμως είναι ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος ακολούθησε ατομικό.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Μάκη Χάβου είναι οι Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Άλβες, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Κάπελ, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκουέλε, Κέβιν, Μπρακάλι. Πάντως, το πρωί του Σαββάτου (9:00) θα γίνει προπόνηση ενόψει του βραδινού αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Μια... ανάσα απ' το sold out

Από εκεί και πέρα, οι Αγρινιώτες βρίσκονται μια... ανάσα απ' το sold out, καθώς έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν από αύριο το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ανακοινώνεται ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για όλες τις Θύρες στη μικρή κερκίδα και το πέταλο του γηπέδου. Παραμένει αδιάθετος μικρός αριθμός εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 2 της μεγάλης κερκίδας. Θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 έως τις 13.00 και εάν χρειαστεί το απόγευμα από τις 17.30 έως την έναρξη του αγώνα.

Για μια ακόμα φορά καλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο του αγώνα (ώρα έναρξης 21.30) να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων και την είσοδό τους στις Θύρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα