Προτάθηκε ο Μπαρόνι, ματιές και σε Γαλλία ο ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Μπαρόνι, ματιές και σε Γαλλία ο ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Προτάθηκε ο Μπαρόνι, ματιές και σε Γαλλία ο ΠΑΟΚ

bet365

Στην αναζήτηση ενός επιθετικού χαφ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ με τον Κριστιάν Μπαρόνι να είναι ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες ώρες, ενώ εξετάζουν και μια περίπτωση από την Γαλλική αγορά.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Δικέφαλο εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί από την ξένη αγορά. Στην ΠΑΕ ευελπιστούν πως κάποια καλή περίπτωση θα βρεθεί που θα είναι και συμφέρουσα οικονομικά.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Βραζιλιάνου Κριστιάν Μπαρόνι. Ο 31χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε σήμερα (29/8)ενώ το κασέ του Μπαρόνι είναι υψηλό για τα δεδομένα της εποχής. Τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε σε Φλαμένγκο, Κορίνθιας, Ατλέτικο Παραναένσε και Παουλίστα Επίσης στον ΠΑΟΚ ασχολούνται και με μια πολύ καλή περίπτωση από την Γαλλική αγορά με τον παίκτη να μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα