Ανακοίνωσε Πέδρο Άρσε, Χομσιόγλου η Βέροια

Ανακοίνωσε Πέδρο Άρσε, Χομσιόγλου η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Πέδρο Άρσε, Χομσιόγλου η Βέροια

bet365

Την επιστροφή του 23χρονου Μεξικανού επιθετικού μέσου, Πέδρο Άρσε Λαταπί, και την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Χομσιόγλου, ανακοίνωσε η Βέροια.

Δύο ακόμα προσθήκες έκανε σήμερα στο ρόστερ της η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την επιστροφή του Πέδρο Άρσε Λαταπί. Ο Μεξικανός επιθετικός μέσος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2013, όμως παραχωρήθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι έπαιξε στην Καβάλα. Επίσης, η ομάδα της Ημαθίας προχώρησε και στην απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Χομσιόγλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή Pedro Arce Latapi.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της Βέροιας. Βρίσκομαι ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα και πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα συμβάλλω και εγώ τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

*O Pedro επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 15.

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα Χομσιόγλου Δημήτριου.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που ανήκω στην ομάδα της Βέροιας, μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι με πολύ σκληρή δουλειά να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια όλων για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

*O Δημήτρης επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 71.

Το who is who του Πέδρο Άρσε

Ο Πέδρο Άρσε Λαταπί στις 25 Νοεμβρίου 1991 στην πόλη Σαλτίγιο του Μεξικό, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έχει ύψος 1,75μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του, ενώ ακολούθησαν ομάδες μικρών κατηγοριών της Ισπανίας, της Πολωνίας και της Ελβετίας.

Τον Ιανουάριο του 2013 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της Βέροιας, όμως παραχωρήθηκε άμεσα δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Καβάλα και φέτος επέστρεψε στην Ημαθία.

Το who is who του Χομσιόγλου

Ο Δημήτρης Χομσίογλου είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Κορδελιού, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Βατανιακό και Πυρσό Γρεβενών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα