Παράσχος: «Σοβαρότητα και υψηλή απόδοση»

Παράσχος: «Σοβαρότητα και υψηλή απόδοση»

Νίκος Τσιώκος
Παράσχος: «Σοβαρότητα και υψηλή απόδοση»

bet365

Ο Ατρόμητος πρέπει να δείξει μεγάλη σοβαρότητα και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου, σύμφωνα με τον Γιώργ Παράσχο.

Με νίκη ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος και θέλει να συνεχίσει έτσι απέναντι στη Νίκη Βόλου. Για να γίνει στην πράξη αυτό θα πρέπει οι Περιστεριώτες να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα και να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα γιατί τα στοιχεία που έδειξε η Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα είναι ότι πρόκειται για μια καλά γυμνασμένη ομάδα με νέα παιδιά. Επειδή θα είναι μάλιστα το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Α' Εθνική μετά από 48 χρόνια και θα έχει τον κόσμο δίπλα της, εμείς αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει η απόδοσή μας να διατηρηθεί σε υψηλά στάνταρ σε ολόκληρο το 90λεπτο», ήταν τα λόγια του.

Μοναδικός απών ο Κιβρακίδης

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο με μία προπόνηση, με το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (30/8) για τον Βόλο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή ημέρα, ο Παράσχος είχε άπαντες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Κιβρακίδη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα