Ασφαλιστικά μέτρα Σκόρδα σε Ερασιτέχνη

Ασφαλιστικά μέτρα Σκόρδα σε Ερασιτέχνη

Gazzetta team
Ασφαλιστικά μέτρα Σκόρδα σε Ερασιτέχνη

bet365

Την παραχώρηση του «Κλ. Βικελίδης» ζητά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας. Δεν κάνει πίσω ο Ερασιτέχνης!

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανάμεσα σε ΠΑΕ Άρη και ΑΣ Άρη, με τον Λάμπρο Σκόρδα να προχωράει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ερασιτέχνη. Με βάση αυτά, προσπαθεί να εξαναγκάσει τον ΑΣ να του παραχωρήσει το γήπεδο στο Χαριλάου.

Ο πρόεδρος του Άρης, υποστηρίζει πως βάσει μιας παραγράφου στον αθλητικό νόμο, ο Ερασιτέχνης είναι αναγκασμένος να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΠΑΕ όσο καταβάλει αυτή κανονικά το μίσθωμα. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη, δεν κάνουν πίσω και είναι έτοιμοι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Ο εισαγγελέας κάλεσε και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Χάρη Παπαγεωργίου και ζήτησε την ειρηνική αποχώρηση του κόσμου από τα γραφεία, ωστόσο ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης τόνισε πως δεν υπάρχει κατάληψη, αλλά απλή παρουσία κόσμου που ενδιαφέρεται για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Πλέον περιμένουμε να δούμε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, η οποία αν είναι αρνητική για τον Λάμπρο Σκόρδα, τότε ο Άρης θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς, το οποίο έχει δηλωθεί σαν δεύτερη έδρα!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα