Επαγγελματίες δύο 16χρονοι στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Επαγγελματίες δύο 16χρονοι στον Πλατανιά

bet365

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά υπέγραψαν οι 16χρονοι Αντώνης Ευθυμάκης, Εμιλιάνο Σέχου, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να τους τονίζει ότι το αξίζουν.

Επαγγελματίες από την ηλικία των 16 έγιναν οι Αντώνης Ευθυμάκης και Εμιλιάνο Σέχου στον Πλατανιά. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν σήμερα το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Χανιώτες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ17 του Πλατανιά Χανίων, οι 16χρονοι Αντώνης Ευθυμάκης και Εμιλιάνο Σέχου, υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας, τριετούς διάρκειας, μετά από εισήγηση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Χριστόπουλος: «Το αξίζετε»

Μάλιστα, ο Γιάννης Χριστόπουλος τους μίλησε μετά τις υπογραφές και τόνισε πως το αξίζουν και ότι είναι στο χέρι τους να προχωρήσουν παραπέρα. «Το αξίζετε. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Από εσάς εξαρτάται αν θα προχωρήσετε ακόμη περισσότερο», ήταν τα λόγια στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το who is who του Ευθυμάκη

Ο Αντώνης Ευθυμάκης γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1998, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 28. Αρχικά, ήταν στην ομάδα του Τιτάνα Καλυβών τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως επιθετικός! Ωστόσο, μετά την ένταξή του στις ακαδημίες του Πλατανιά πριν από δύο χρόνια, με την άνοδο της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα, καθιερώθηκε ως τερματοφύλακας στην Κ17 και φέτος έκανε το μεγάλο βήμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύθηκε, όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει έως τώρα καθώς και την οικογένειά μου, που με στηρίζει κάθε μέρα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω την ομάδα», ανέφερε ο Ευθυμάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το who is who του Σέχου

Ο Εμιλιάνο Σέχου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1998, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26. Είναι κάτοχος αλβανικού διαβατηρίου, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον γειτονικό Νομό, ενώ πέρυσι εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Κ17 του Πλατανιά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Στόχος μου είναι να δικαιώσω κι εγώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Σέχου στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα