Στην Ρόμα και ο Χολέμπας, φουλ για φορ ο Ολυμπιακός!

Στην Ρόμα και ο Χολέμπας, φουλ για φορ ο Ολυμπιακός!

Στην Ρόμα και ο Χολέμπας, φουλ για φορ ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Χολέμπας ακολουθεί τον Μανωλά, με την Ρόμα να δίνει 3 εκατ. ευρώ. Στην Ιταλία ο παίκτης, αύριο τα ιατρικά και οι υπογραφές. Kοντά σε Ινσούα, επαφές με Ζόνας, θέλει Μήτρογλου, αλλά...

Ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού στην Ρόμα, με την Ελληνική... παροικία να μεγαλώνει! Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι γεγονός, με τους Ιταλούς να δίνουν 3 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Χολέμπας. Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων», που ακολουθεί το μονοπάτι που χάραξαν οι Τοροσίδης και Μανωλάς, βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και αύριο θα περάσει από ιατρικά, για να υπογράψει στην συνέχεια το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτη σε τρεις πλέον θέσεις, στο αριστερό άκρο της άμυνας, στα χαφ και την επίθεση. Ο Εμιλιάνο Ινσούα είναι το φαβορί, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι θετική στην παραχώρησή του και τον παίκτη να επιθυμεί να παίξει στο Λιμάνι. Ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμα όνομα - έκπληξη, με τον Ινσούα ωστόσο να αποτελεί πιο εύκολη περίπτωση.

Για τα χαφ, ο Πάπα Ντιόπ είναι πολύ ψηλά στη λίστα, αλλά η Λεβάντε δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δίνει ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ., αλλά οι Ισπανοί δεν... καίγονται να τον παραχωρήσουν, αφού χωρίς αυτόν η υπόθεση - παραμονή θα γίνει πολύ δύσκολη δύσκολη. Ο παίκτης θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά αν δεν υπάρξει νέα πρόταση δεν θα προχωρήσει και το deal. Στη λίστα με τα χαφ πάντως βρίσκεται και ο Κουζμάνοβιτς, υπάρχουν προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όσο ο μέσος της Ιντερ δεν κλείνει τόσο οι πιθανότητες μεγαλώνουν.

Επαφές με Ζόνας

Για τον φορ, ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο βασικός στόχος, ο διεθνής επιθετικός πιέζει τη Φούλαμ, η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη, αλλά οι Βρετανοί θα αποφασίσουν αύριο πιθανότατα για το μέλλον του. Ο Μήτρογλου εξέφρασε για ακόμα μια μέρα την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, με τους Λονδρέζους να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Από την πληροφόρηση που υπάρχει πάντως προκύπτει πως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να πλησιάζει στο deal, έχοντας κάνει την πιο καλή προσφορά από κάθε άλλο σύλλογο. Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες οι επαφές με τον Ζόνας ολοένα και αυξάνονται. Ο επιθετικός της Βαλένθια αρέσει πολύ και αν δεν ολοκληρωθεί του Μήτρογλου, τότε όλο το βάρος θα πέσει στον Ζόνας με τις πιθανότητες να είναι πολλές!

 

SERIE A Τελευταία Νέα