Φουντώνει ξανά η... μάχη Τίγκρες-Πουλίδο! (pics & vids)

Φουντώνει ξανά η... μάχη Τίγκρες-Πουλίδο! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Φουντώνει ξανά η... μάχη Τίγκρες-Πουλίδο! (pics & vids)

bet365

Η Τίγκρες έκανε πράξη την δέσμευσή της, προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, παρουσίασε νέα έγγραφα για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο και ξεκαθάρισε πως θα κάνει μήνυση στον δικηγόρο του!

Εκεί που φαινόταν πως ο Άλαν Πουλίδο είχε βάλει σε μία σειρά την υπόθεσή του η Τίγκρες επανέρχεται με νέα έγγραφα, μία συνέντευξη Τύπου και με ένα σωρό αναφορές στο συμβόλαιό του αλλά και στον δικηγόρο του. Παράλληλα ο μεξικάνικος σύλλογος, αν και τόνισε πως σέβεται απόλυτα τους θεσμούς και τις Αρχές, διευκρίνισε πως θα κάνει μήνυση στον δικηγόρο του παίκτη και ότι πλέον για τον Πουλίδο οι επιλογές είναι δύο: ή πληρώνει την ρήτρα του (σ.σ. 12 εκατ. δολάρια) και μένει ελεύθερος ή επιστρέφει για να τηρήσει στο ακέραιο το συμβόλαιό του.

H Tίγκρες έδωσε στην δημοσιότητα νέα έγγραφα, στα οποία δείχνει πως ο πρώην ατζέντης του παίκτη δεν έχει βάλει την υπογραφή του στη νέα συμφωνία που υπήρχε με τον παίκτη και τον σύλλογο. Σε αυτά παρουσιάζεται η υπογραφή μίας άλλης εκπροσώπου, που σύμφωνα με την Τίγκρες ζήτησε και πήρε για λογαριασμό του διεθνούς Μεξικανού κυνηγού, αύξηση μισθού της τάξεως των 40.000 ευρώ.

Η ομάδα του Πουλίδο πέραν της συνέντευξης Τύπου που έδωσε, ανέβασε στο site της και μία επίσημη ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για τα έγγραφα που έδειξε, στο deal που υπήρξε και στην πρόθεσή της να κινηθεί νομικά κατά του δικηγόρου του παίκτη για όλα όσα υποστηρίζει και γενικότερα για τις ενέργειές του, που θεωρεί πως την πλήττουν βάναυσα. Στο συγκεκριμένο κείμενο τονίζει και τις δύο εναλλακτικές του Πουλίδο, τις οποίες σας προαναφέραμε.

Έχει και συνέχεια βέβαια η... ιστορία. Ο Αλμπέρτο Παλομίνο, νομικός εκπρόσωπος της Τίγκρες, μιλώντας στους δημοσιογράφους σχολίασε μεταξύ άλλων πως «από την στιγμή που ο Πουλίδο δεν είχε συμβόλαιο μαζί μας, γιατί γύρισε στην ομάδα για προπονήσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο; Εάν δεν είχατε εσείς κάποια έγγραφη δέσμευση με την δουλειά σας θα εμφανιζόσασταν σε αυτήν;».

Ο Παλομίνο δεν παρουσίασε μόνο έγγραφα. Έδειξε βίντεο στην προσπάθειά του να ενισχύσει τα λεγόμενά του και γενικότερα τους ισχυρισμούς της Τίγκρες για την υπόθεση. Σε αυτό παρουσίασε και δηλώσεις του Πουλίδο που αναφερόταν στο συμβόλαιό του. «Αυτά τα έγγραφα που σας δείχνουμε σήμερα πιστοποιούν την γνησιότητα του συμβολαίου του Πουλίδο. Αναρωτιέμαι επίσης ποιά ομάδα θα τον κλείσει μετά την μήνυσή του...», ανέφερε ανάμεσα στα άλλα.

«Εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε κανονικά τον μισθό του. Εκείνος όμως δεν έρχεται στις προπονήσεις», συμπλήρωσε. Τα media του Μεξικού έχουν διχαστεί πάντως για τα καλά με την περίπτωση του Πουλίδο. Ορισμένοι τον υποστηρίζουν και άλλοι όχι. Ο παίκτης πάντως εμμένει στην στάση του, επιμένει για την ελευθερία του και την ορθότητα των λόγων του και περιμένει σύντομα τα ευχάριστα. Το σίγουρο είναι πως υπόθεση αυτή θα τραβήξει και άλλο.

Δείτε εδώ και εδώ πλάνα από την συνέντευξη Τύπου. Στην Gallery υπάρχουν και ορισμένα από τα έγγραφα που έδειξε η Τίγκρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα