Κοτσόλης: «Σήμερα παίξαμε για τον Μάρκους»

Κοτσόλης: «Σήμερα παίξαμε για τον Μάρκους»

Gazzetta team
Κοτσόλης: «Σήμερα παίξαμε για τον Μάρκους»

bet365

Στον Μπεργκ αφιέρωσε ο Στέφανος Κοτσόλης τη νίκη επί της Μίντιλαντ και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μίντιλαντ και στην βελτίωση που υπήρξε στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης μετά το τέλος του αγώνα: «Ίσως το φοβηθήκαμε λιγάκι επειδή μπήκε δυνατά η Μίντιλαντ. Δεν κρατήσαμε την μπάλα, δεν κρατήσαμε τις θέσεις μας... Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και πήραμε για τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για τους πόντους στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, λέγοντας: «Σήμερα όλοι παίξαμε για τον Μάρκους. Όλοι ξέρετε το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για εμάς και πόσο μας βοηθάει. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε και χωρίς αυτόν. Στο ποδόσφαιρο έρχονται και τα άσχημα αποτελέσματα, γίνονται και λάθη. Εμείς πρέπει να μάθουμε από αυτά και να παρουσιάζουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Σε ερώτηση για το αν οι «πράσινοι» φτιάχνουν ξανά το ευρωπαϊκό τους dna, απάντησε: «Πρέπει να μάθουμε να μην είμαστε των άκρων. Ούτε όταν δεν κερδίζουμε τον Λεβαδειακό σημαίνει ότι όλα πάνε χάλια, ούτε όταν κερδίζουμε την Μίντιλαντ σημαίνει οτι βρήκαμε το ευρωπαϊκό μας dna. Τέτοιες νίκες πάντως, βοηθάνε τους νέους παίκτες να καταλάβουν τι εστί Παναθηναϊκό».

Τέλος, αναφορικά με το αν έχει κάποια προτίμηση ενόψει της κλήρωσης, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει προτίμηση. Σημαντικό είναι οτι επιστρέφουμε. Εμείς να είμαστε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα