Βεργέτης: «Η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία μας»!

Gazzetta team
Βεργέτης: «Η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία μας»!

bet365

Εμφανώς συγκινημένος, ο Στάικος Βεργέτης, μίλησε για την λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως πλέον η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο.

Ιδιαίτερα συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά την πρόκριση του Αστέρα στους ομίλους του Europa League. O τεχνικός της ομάδας, τόνισε πως πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα και ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν το καλύτερο...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ:

«Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας, είχαμε ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδια. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι φάνηκε πως ήταν ένα τέτοιο, καθώς μέχρι το τελευταίο λεπτό η Μακάμπι πίεσε αλλά τελικά πήγαν όλα καλά και πήραμε την πρόκριση».

Για την συγκίνηση του: «Όταν καταφέρνεις να γράφεις την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου είναι λογικό να είσαι συγκινημένος. Είμαι με αυτά τα παιδιά πολλά χρόνια και έχω ζήσει πολλά στον Αστέρα...».

Για τον τρόπο που προκρίθηκε: «Τις περισσότερες φορές ήρθαν πρώτα οι δυσκολίες και μετά οι καλές καταστάσεις. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και τα κατάφεραν».

Για την πορεία από εδώ και πέρα: «Το ταξίδι συνεχίζεται. Βαραίνουν οι υποχρεώσεις, θα παλέψουμε για το καλύτερο, θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε πόσο δύσκολα θα είναι αλλά θα το παλέψουμε».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ σε αυτό δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με την διοίκηση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα