Ο Μπεργκ, η συσπείρωση και οι …δυσκολίες!

Ο Μπεργκ, η συσπείρωση και οι …δυσκολίες!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ο Μπεργκ, η συσπείρωση και οι …δυσκολίες!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει ότι η απουσία του Μάρκους Μπεργκ θα συσπειρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπέργκ αναμφίβολα στερεί από τον Παναθηναϊκό τον παίκτη, που έχει το εύκολο γκολ, τον παίκτη, που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας. Απόδειξη; Το πρόσφατο παιχνίδι με την Μίντιλαντ στην Αθήνα, όπου ο Σουηδός φορ έβαλε και τα τέσσερα γκολ του αγώνα.

Πέρυσι όταν είχε έναν πιο ελαφρύ τραυματισμό ο Μπέργκ και είχε απουσιάσει από κάποια παιχνίδια οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω και ο Παναθηναϊκός στα περισσότερα παιχνίδια δεν είχε πρόβλημα. Θα έχει τώρα ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Διότι πλέον θα παίζει όχι έναν, αλλά δυόμισι με τρεις μήνες χωρίς τον Μπέργκ. Αρα πρέπει να το συνηθίσει…

Η αίσθησή μου είναι ότι οι υπόλοιποι παίκτες γνωρίζοντας , ότι απουσιάζει από την 11αδα το μεγάλο επιθετικό τους όπλο ο παίκτης, που βγάζει τα …..κάστανα από την φωτιά θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Ξέρουν ότι δεν υπάρχει ο Μπέργκ, που κάποια στιγμή θα πετύχει κάποιο γκολ και θα πάρουν τη νίκη, η την πρόκριση, άρα χρειάζεται να κάνουν αυτοί τα πάντα, για να καλύψουν το κενό του Σουηδού επιθετικού. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια και ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια.

Οσο για το αποψινό παιχνίδι εγώ διαφωνώ με όσους θεωρούν ότι θα είναι εύκολο. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλά εγώ πιστεύω ότι οι Δανοί με πληγωμένο εγωισμό από την τεσσάρα του πρώτου αγώνα θα πιέσουν πολύ τον Παναθηναϊκό.

Θα μου πείτε. Θα προσπαθήσουν, αλλά μπορούν; Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ καλοί στις στημένες φάσεις και με αυτόν τον άτεχνο , αλλά πανύψηλο Ονουάτσου στην επίθεση θα είναι πολύ δυνατοί και στο ψηλό παιχνίδι. Εκεί ο Παναθηναϊκός έχει έτσι και αλλιώς πρόβλημα. Αρα για να μην υπάρχει αιφνιδιασμός θα πρέπει οι παίκτες του να κρατήσουν μακριά την Μίντιλαντ από την περιοχή τους και να προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ, που θα τελειώσει μία και καλή την ιστορία.

Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να πάρει απόψε μία άνετη πρόκριση, αλλά εγώ βλέπω ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ’ότι φαντάζονται οι περισσότεροι…Θα προκριθεί μεν , αλλά πιο δύσκολα πιστεύω εγώ , αν και θα ήθελα να ζήσω μία άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.