Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός στο Europa League

Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός στο Europa League

Μάκης Σταθάτος
gazzetta default image fallback

bet365

Με το 4-1 του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Europa League, ωστόσο θέλει τη νίκη επί της Μίντιλαντ (21:00, NS2) για τους βαθμούς και το πρεστίζ του.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Δανούς να μιλούν για πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός ήταν και είναι το μεγάλο φαβορί και πλέον καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να πορευτεί και χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, στο πρώτο παιχνίδι των «πράσινων» μετά τον τραυματισμό του Σουηδού επιθετικού.

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή και σοβαρότητα. Θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 με αρκετές τροποποιήσεις στο αρχικό σχήμα, λόγω των πολλών απουσιών.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Κοτσόλης έχοντας μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο τον Ρισβάνη με τον Σίλντενφελντ, τον Μπούρμπο δεξιά και τον Νάνο αριστερά. Πράνιτς και Μέντες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και η τριάδα πιο μπροστά τους θα αποτελείται από τους Ντίνα, Ατζαγκούν, Ζέκα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τον ρόλο του Μπεργκ θα κληθεί να αναλάβει ο Καρέλης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Στιλ, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης, Μπούι. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και οι τραυματίες Μπεργκ, Πέτριτς και Χουχούμης.

Ο Γκλεν Ρίντερσχολμ θα παρατάξει την Μίντιλαντ με 4-1-4-1 και θέλει ένα γρήγορο γκολ για να κυνηγήσει το θαύμα. Παρά το 4-1 του πρώτου αγώνα ο τεχνικός της Μίντιλαντ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος.

Η ενδεκάδα της Μίντιλαντ απότελείται από τους Χάουγκααρντ, Ντίκο Τ. Λάρσεν (στόπερ), Μπάνγκααρντ (δεξιά), Λάουριντσεν (αριστερά), Ουζοτσούκβου (αμυντικός μέσος), Σίστο, Πόουλσεν, Μ. Λάρσεν, Ιγκμπούν (χαφ) και Ονουάτσου (σέντερ φορ).

Την αποστολή της Μίντιλαντ συμπληρώνουν οι Χάινζε, Σπαρβ, Χάουγκααρντ, Μπάνγκααρντ, Ρόμερ, Μέλερ, Χασάν, Ασίρου. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σβιατσένκο και οι Αγιλόρε, Γιάνσεν, Χέντισον, Μπακ Νίλσεν και Ρασμούσεν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα